fbpx

Politica de retur/schimb

Politica de retur/schimb

Dacă nu ești complet mulțumit de produsul cumpărat, adu-l pur și simplu în termen de 14 de zile calendaristice înapoi la magazin, împreună cu toate accesoriile din set și cutia acestuia. Produsul va putea fi returnat sau schimbat. Returul sau schimbul în 14 zile este valabil din ziua eliberării bonului de casă pentru produsul procurat.

            Atenție! Compania Vlsoftech SRL va reține 10% din valoarea produsului și astfel vei primi 90% din valoarea produsului returnat. Schimbarea produsului poate fi efectuată o singură dată, pe un produs similar sau pe altul cu un preț mai mare, achitând în acest caz doar diferența de preț. Consultă toate condițiile returului și fă cunoștință cu regulamentul oficial.

            Atât pentru schimb, cât și pentru retur, este nevoie doar de Certificatul de Garanție sau bonul de casă, o copie a buletinului și produsele în cutiile originale, împreună cu accesorii. Produsul, accesoriile și ambalajul trebuie să fie fără defecte vizuale sau funcționale, ca să poți alege un alt produs după placul tău, sau să îți returnăm banii.

Excepție pentru retur sunt produsele: Macbook-urile și Gadgeturile, care pot fi schimbate doar în cazul în care se depistează că au un defect de la fabrică. Compania Softech.md își comercializează marfa doar pe teritoriul Republicii Moldova. Deservirea cu garantie este efectuaută de către Ultra Service SRL la prezentarea bonului de garanție sau facturii obligatoriu cu amprenta ștampilei pe adresa str. Calea Ieșilor 10, magazin Fourchette, etajul 3.

Înaintea înlocuirii/returnării următoarelor produse: calculatoare, notebook-uri, telefoane, tablete, monitoare, componente PC, dispozitive periferice, accesorii, asigură-te că:

  • Întrunesc condițiile de înlocuire/returnare menționate;
  • Nu a fost activată licența microsoft oem, dezinstalat sistemul de operare sau alte programe cu care a fost vândut;
  • Nu sunt protejate de parole pentru anumite conturi și poate fi readus la starea inițială;
  • Foliile de protecție pentru smartphone-uri sau tablete nu sunt utilizate.

În cazul următoarelor produse: imprimante, consumabile, scanere, licențe software, trebuie respectate următoarele condiții:

  • Consumabilele: cartușe, acumulatori, sunt sigilate;
  • Produsele software nu au fost activate/desigilate;
  • Nu se acceptă schimbul sau returul licențelor software livrate pe cale electronică.