fbpx

Întrebări frecvente

Întrebări Frecvente

Plata se face prin card bancar VISA, MASTERCARD sau prin achitare directă în momentul livrării produselor.

Pentru a efectua comanda reușit Dumneavoastră trebuie să creați un cont personal pe site-ul nostru xMAG.md, să adăugați produsele dorite în coș și să specificați cantitatea necesară pentru produse.
Dacă produsul care vă dorit nu este disponibil, îl puteți adăuga în lista de așteptare prin tastarea adresei Dumneavoastră de e-mail pe pagina absentă produs și faceți click pe butonul Notificare . De îndată ce produsul dorit ajunge la noi, veți primi o notificare.
Toate produsele sunt autentice, procurate din țara lor de origine. Autenticitatea produselor o puteți verifica pe site-urile oficiale a producătorilor.
Comenzile plasate până la orele 12:00 se livrează în aceeași zi. Comenzile plasate după orele 12:00 se livrează a doua zi. Comenzile plasate în weekend se livrează în ziua de luni. În cazul în care aveți nevoie de produse mai devreme vă rugăm să ne contactați la direct.
Pentru a anula comanda, dați click pe „anulare” în dreptul comenzii dorite, accesând „Contul meu”. Pentru siguranță și rapiditate, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail sau să ne sunați pe numărul menționat în contacte. Pentru a grăbi procesul, vă rugăm să pregătiți numărul comenzii sau introduceți-l în mesaj.
Livrarea în raza orașului Chișinău până la suma de 500 lei este în valoare de 50 lei, dacă suma este mai mare de 500 lei, livrarea se efectuează GRATUIT.
Sigur, livrările se realizează prin intermediul curierului nostru.